EJOT ANCHOR FIX® – Anchor dimensioning made easy

Az EJOT ANCHOR FIX® vadonatúj verziójával, a horgonyzáshoz használható ingyenes méretezési szoftverrel az EJOT nagyon hasznos eszközt kínál a horgonyzás statikus méretezéséhez az Ön projektjeihez. A szoftver kifejezetten szerkezeti mérnökök, specifikátorok, mérnökök és technikusok számára lett kifejlesztve. hasznos útmutatóként használható az előzetes tervezési szakaszban.

Az EJOT ANCHOR FIX® segítségével meghatározhatók az EJOT horgonyzási termékek, például az átmenő csavarok és betoncsavarok teherbírásának határai betonaljzatban. További újdonság a betonba és falazatba illesztett nejlon és vegyi horgonyok méretezésének lehetősége. Az EJOT CROSSFIX® mostantól szintén teljes mértékben integrálásra került. Az új szoftververzióval továbbá tűz- és szeizmikus terhelési esetekre történő tervezés is lehetséges. Az EJOT ANCHOR FIX® továbbra is lehetővé teszi a helyszíni kihúzási vizsgálatok adatainak közvetlen bevitelét és azok előírás szerinti kiértékelését. A különböző termékek egyszeri vs. többszörös rögzítésére vonatkozó számítási módszerek célzott kiválasztása alkalmazási biztonságot nyújt a felhasználónak. .

A tervezési biztonságot a felhasználó részéről a vegyi horgonyok egyedi mennyiségi igényeinek kiadása biztosítja, és ez is változó beállítási szintekkel rendelkezik. Minden kiegészítő dokumentum, mint például a jóváhagyások és a termékadatlapok, közvetlenül a szoftveren keresztül könnyen elérhetőek.

A letöltéshez

Kérjük, töltse ki az űrlapot és erősítse meg adatait a gombra kattintva. Ezután a szoftver (.zip) egy hivatkozáson keresztül letölthető.

Szeretné letölteni az ingyenes EJOT ANCHOR FIX® szoftvert? Kérjük, erősítse meg szándékát. <br /> <br type="_moz" />

EJOT ANCHOR FIX® Software