Az EJOT mindig jó kapcsolat

Az EJOT egy közepes méretű vállalatcsoport és a rögzítéstechnika specialistája  Az EJOT ügyfelei elsősorban az autó- és beszállítóiparból, valamint az elektromos-, elektronikai és építőiparból jönnek.

Az EJOT az innovatív kötőelemek széles választékát kínálja, különös tekintettel a menetes csavarokra műanyagokhoz és fémekhez, műanyagból és fémből készült műszaki átalakítókra, valamint komplett programot kínál az épületek külső burkolatának rögzítéséhez, illetve rögzítési megoldásokat az épület infrastuktúrákhoz, továbbá a hőszigetelő rendszerek rögzítésére szolgáló ejotherm® programot.

Az EJOT ügyfeleivel együttműködve a lehető legjobb rögzítési megoldást keresi meg. Az "intelligens" EJOT termékek nyújtotta minőség és a rögzítés rendszerköltségeinek csökkentése vezérel minket.
Astenbergstrasse

GFA Globális Rögzítő Szövetség

A GFA szövetséget 1998-ban alapították a kiváló minőségű rögzítőelemek független szállítóinak globális hálózataként. 

 
Halle 4.0
EJOT – több mint 4.000 alkalmazott 51 telephelyen, több mint százéves vállalati múlttal

Európában számos saját értékesítő cég és iroda, valamint értékesítő partner biztosítja termékeink gyors elérhetőségét és a közvetlen vevőkapcsolatot. Az EJOT - illetve termékei világszerte is elérhetőek. Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ázsiában is jelen vagyunk gyártóüzemekkel és értékesítési irodákkal. A világméretű jelenlét biztosítja a tagságot a Globális Rögzítő Szövetségben (GFA), ami a családi kézben lévő rögzítéstechnikai vállalkozások szövetsége. Végül, de nem utolsósorban: az EJOT néhány rögzítéstechnikai termékmegoldása elérhető a licencvevők nemzetközi körében. Biztosítják pl. a DELTA PT®  csavarokat a világ legnagyobb piacain, vagy akár ott is ahol nem vagyunk jelen.
GFA klein.jpg

Az EJOT® tényekben és számokban

Umsatz-01-2020_EN.png


Mitarbeiter_01-2020-EN.png


weltkarte.jpg

Discover EJOT® Worldwide


Válasszon régiót

EJOT® magazin

Vessen egy pillantást aktualitásainkra!


Több információ

Vessen egy pillantást telephelyeinkre!