Megfelelőségi irányelv az EJOT-nál

Amikor Adolf Böhl 90 évvel ezelőtt Berghausenben elkezdte a szegek és csavarok gyártását, egyértelmű volt számára, hogy a törvényeket mindenben be kell tartania. Az, hogy ezt az  egyértelmű szabadálykövetést sok évvel később egy megfelelési útmutatóban írják le, elképzelhetetlen lett volna számára.

Miért teszi ezt az EJOT?

Természetesen mindenki egyetért abban, hogy egy versenyhelyzetben a szolgáltatás minőségével, nem pedig korrupcióval vagy hasonló nem tolerálható intézkedésekkel kell meggyőzőnek lenni. Az EJOT megbízható és tisztességes partner szeretne lenni ügyfelei számára, csak így lehet elismert vállalat a rögzítéstechnika területén. Az EJOT a jövőben is meg kívánja őrizni és tovább fejleszteni ezt a pozíciót. 

A megfelelőségi irányelv az EJOT etikai és jogi iránytűje. Ez az irányelv tartalmazza az EJOT csoporton belüli, valamint az üzleti partnerek és nyilvánosság felé megkövetelt magatartás fontos szabályait. Az üzlettársak, a vezetés és a tanácsadó testület elvárja, hogy minden alkalmazott szigorúan kövesse és tartsa be a megfelelési irányelveket.

EJOT, a minőség összeköt. Ez a szlogen tette sikeressé az EJOT-ot. Az EJOT a minőséggel akarja ügyfeleit meggyőzni. Az EJOT megfelelési irányelve segít abban, hogy a legjobb szolgáltatásban részesüljenek az ügyfelek és megbízható partnerei legyünk a beszállítóknak.


Bad Berleburg, január 2022

EJOT Holding GmbH & Co. KG
 
Winfried Schwarz
Megfelelési vezető
 
Compliance

Letöltés