Megfelelőségi irányelv az EJOT-nál

Amikor Adolf Böhl 90 évvel ezelőtt Berghausenben elkezdte a szegek és csavarok gyártását, egyértelmű volt számára, hogy a törvényeket mindenben be kell tartania. Az, hogy ezt az  egyértelmű szabadálykövetést sok évvel később egy megfelelési útmutatóban írják le, elképzelhetetlen lett volna számára.

Miért teszi ezt az EJOT?

Természetesen mindenki egyetért abban, hogy egy versenyhelyzetben a szolgáltatás minőségével, nem pedig korrupcióval vagy hasonló nem tolerálható intézkedésekkel kell meggyőzőnek lenni. Az EJOT megbízható és tisztességes partner szeretne lenni ügyfelei számára, csak így lehet elismert vállalat a rögzítéstechnika területén. Az EJOT a jövőben is meg kívánja őrizni és tovább fejleszteni ezt a pozíciót. 

A megfelelőségi irányelv az EJOT etikai és jogi iránytűje. Ez az irányelv tartalmazza az EJOT csoporton belüli, valamint az üzleti partnerek és nyilvánosság felé megkövetelt magatartás fontos szabályait. Az üzlettársak, a vezetés és a tanácsadó testület elvárja, hogy minden alkalmazott szigorúan kövesse és tartsa be a megfelelési irányelveket.

EJOT, a minőség összeköt. Ez a szlogen tette sikeressé az EJOT-ot. Az EJOT a minőséggel akarja ügyfeleit meggyőzni. Az EJOT megfelelési irányelve segít abban, hogy a legjobb szolgáltatásban részesüljenek az ügyfelek és megbízható partnerei legyünk a beszállítóknak.


Bad Berleburg, január 2022

EJOT Holding GmbH & Co. KG
 
Winfried Schwarz
Megfelelési vezető
 
Compliance

Letöltés

Whistleblower Guideline

EJOT is open to so-called whistleblowers and proceeds in accordance with the Whistleblower Directive of the European Union (EU Directive 2019/1937 of 26.11.2019 for the protection of persons who report violations of Union law).

The contact person at EJOT is Winfried Schwarz, who is also the Chief Compliance Officer of EJOT. He is a self-employed lawyer and is not subject to the instructions of the EJOT management. He reports directly to the managing partner of the EJOT Group, Christian Frank Kocherscheidt. Mr. Schwarz can be reached by phone on +49 163 5290 860 and by email at compliance@ejot.com. This e-mail address is exclusively assigned to Mr. Schwarz and cannot be viewed by third parties.