Vision and Mission Statement

EJOT vízió

A minőség összeköt


A rögzítéstechnikai megoldásokat kereső cégek elsőként az EJOT-ra gondolnak.Legyen az autóipar, építőipar, távközlés, elektrotechnika vagy elektronika végső soron mindenhol, ahol jó minőségű rögzítéstechnikai megoldásokra van szükség.Minden európai országból fogadjuk vevőink hívásait, akik termékeinket és szakértelmünket kérik. Néhány éven belül partnerkapcsolataink révén világszerte képviselhetjük magunkat. 
Munkatársaink azt érzik majd, ez a legjobb hely, ahol valaha dolgoztak.Ha felteszik a kérdést, hogy ki a legjobb és legismertebb ezen a területen, a döntő többség azt mondja, hogy az EJOT.

Mert mi a vásárlói problémákat termékké alakítjuk.

Az EJOT küldetése

Ezek vagyunk mi. Az EJOT sokkal több, mint egy cégtábla vagy egy munkahely. Gondolatainkkal és tetteinkkel formáljuk az EJOT-ot, azzá ami. Mindannyian részesei vagyunk az egésznek, hozzájárulva a cég személyiségéhez, erősségeihez és képességeihez. Minden nap új, világszerte több mint 2000 kollégával.

Emberek és csapat

Szakmai hozzáértéssel és személyes felelősséggel teremtjük meg a nemzetközi siker előfeltételeit. Tanulunk egymástól. Az energia az emberek erősségeiből és a kreativitásából származik.

Teljesítmény és siker

Az erősségeink a sikereink. A siker az ágazat átlagát meghaladó nyereséghez vezet. Ily módon növeljük befektetéseinket és lehetővé tesszük a felhasznált tőke megfelelő megtérülését.

Felelősség és vezetés

Jövőorientáltan működünk. Találkozásainkat társadalmi kompetencia és hitelesség jellemzi. A nemzetközi követelmények révén folyamatosan fejlődünk. Együttműködésünket a nyílt kommunikáció és a kölcsönös bizalom jellemzi.

Célorientált szervezés

Céljainkat közösen éljük meg. Alkalmazkodó és sokoldalú szervezet vagyunk. Folyamatorientáltan gondolkodunk és cselekszünk. Szervezési formánk figyelembe veszi a projektek kiemelt fontosságát. Tudatosan használjuk a modern informatika lehetőségeit.

Ügyfél és partnerség

Megértjük ügyfeleink követelményeit és megfelelünk azoknak. Az ügyfél elégedettsége a mi küldetésünk. Bízunk a partnerségben és együtt alakítjuk a jövőt. Erősségünk ügyfeleink problémáinak felkutatása, megoldások kidolgozása és azokból új termékek fejlesztése.

Technológiai vezetés és jövő

Jövedelmező független vállalat vagyunk, akik nyitottak a partnerségre.Piaci szegmensünkben az innovatív rögzítési rendszerek nemzetközi piacvezetői vagyunk. Az ügyfélspecifikus problémamegoldásunkkal fejlesztjük szakértelmünket. Speciális ismereteinket felhasználva új alkalmazási területeket fejlesztünk ki. Innovatív termékeink jelentik ügyfeleink bizalmának alapját.

Biztonság és minőség

Nemzetközi kapcsolataink révén kiváló minőségű termékeket gyártunk és szerzünk be. Folyamatosan mérjük teljesítményünket és így biztosítjuk a fejlesztéseket. Átfogó minőségben élünk.

Társadalom és környezet

A társadalom iránt felelősséggel tartozunk és normákat állítunk fel a környezet és az erőforrások védelméhez. Elkötelezettek vagyunk az összes társadalmi, politikai és tudományos intézménnyel folytatott nyílt párbeszéd mellett. Kommunikációnk hitelességet és bizalmat teremt.

Folyamatos és gyors fejlesztések

Just-in-time filozófiánkkal üzleti folyamataink során elkerüljük a pazarlást.  EJOTOP szervezetünk vezeti és támogatja ezt a folyamatot. A folyamatos fejlesztések mellett kihasználjuk a hirtelen változások lehetőségeit. Lehetőséget adunk munkatársainknak arra, hogy hosszútávon fejlesszék magukat és biztonságot nyújtunk nekik, hogy hosszú ideig az EJOT család tagjai lehessenek.

Vision_druckf_hig.jpg