Hőszigetelő rendszerek

Az EJOT különféle rögzítési megoldásokat kínál hátul szellőztetett homlokzatoknál csúszó- és fixpontok kiképzésére. Tökéletesen előfúrt rozsdamentes acél vagy alumínium fali konzolokat rögzítenek alumínium tartóprofilokhoz. » További információ

Zentrierhülse-¥-11_6-F_Pos2

Központosító hüvely F (fixpont)

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati panelek rögzítéséhez
Zentrierhülse-¥-11_6-S_Pos2

Központosító hüvely S (csúszópont)

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati panelek rögzítéséhez
JF3-LT-2-5,5_Pos2

JF3-LT-2-5,5 KD16

Önfúró csavarok

Homlokzati panelek forgácsmentes rögzítéséhez.

 

 

 

Homlokzati csavarok

Az EJOT homlokzati csavarok A4-es rozsdamentes acélból készülnek edzett acél fúróheggyel. A csúszó alátétnek van egy ütközőzónája a csavarfej között, ez megakadályozza a csavar túlzott előfeszítését.

 

EJOT VARIO önfúró csavar

Az EJOT kifejlesztett egy A4-es rozsdamentes acélból készült univerzális csúszó- és fixpontos csavart, kifejezetten az előre lyukaszott fali konzolok tartóprofilokhoz történő rögzítéséhez. Az összes lehetséges alkatrészkombináció használhatóságát és jellemző teherbírási értékét általános építésügyi hatósági tanúsítvány szabályozza (P-BWU02-178006). Univerzális megoldás a hátul szellőztetett homlokzatoknál csúszó-és fixpontok kiképzésére.

Az alkalmazási kör a ≥ 1,5 mm vastagságú rozsdamentes acélból készült alumínium fali konzoloktól a 2,0 és 5,0 mm közötti vastagságú alumínium fali konzolokig terjed. A tartóprofil 2 és 3 mm között változhat.

 

Központosító hüvely és LT-csavar

Az EJOT különféle központosító hüvelyeket kínál csúszó- és fixpontok létrehozásához: F központosító hüvely (fixpont), S központosító hüvely (csúszópont). A 16 mm-es fejátmérőjű EJOT LT csavarokkal kombinálva ideálisak homlokzati panelek rögzítésére.

 

Központosító hüvely

Előnyök:

  • A lemezen lévő összes furat azonos átmérővel készül (11 mm), ez gyárilag elvégezhető, ezért hatékony
  • Nincs szükség szegecsre, fúróra
  • Gyors összeszerelés LT csavarokkal kombinálva
  • Könnyen javítható panelrögzítés

 

LT-csavarok

Előnyök:

  • Hosszúkás lyukak és nagy furatátmérők lefedésére
  • RAL színekben is rendelhető
  • Esztétikus homlokzat a nagyon lapos csavarfejnek köszönhetően

 

További felhasználás a hátul szellőztetett homlokzatoknál

Az ALUCOBOND panelek alumínium szerekezetekre történő rögzítéséhez és az ALUCOBOND külső falburkolatok Z-33.2-6 építési engedély szerinti rögzítéséhez az EJOT termékportóliójából a JT4-XT és JT4-FR-2H/6-4,8 rozsdamentes acél önfúró csavarok alkalmazhatóak.

Az EJOT a JT4-S-2-4,8 és JT4-STS-3-4,8 önfúró csavarokat kínálja faszerkezetek és homlokzati lemezek alumínium profilra történő rögzítéséhez.

Nem számít, melyik megoldást választja a hátul szellőztetett homlokzatoknál a csúszó- és fixpontok kiképzésére, az EJOT számos alkalmazáshoz a megfelelő homlokzati csavarokat kínálja